Как да я спечелиш в 3 лесни стъпки

Не, не можеш да я натикаш в багажника на колата и да я отвлечеш още на първата среща

Здравейте мили средностатистически, приблизително 30-годишни господа. Тъй като се оказа, че това е нашият почти „женски“ блог за мъже, няма как да не обърнем внимание специално, ама СПЕЦИАЛНО на вас! И след като Самодива А. вече писа за това „Как да задържиш вниманието му като истинскасамодива“, на Самодива Б., пардон – С., се пада честта и удоволствието да ви разкаже за това как бързо, лесно и ефективно можете да покорите женското сърце, без да е необходимо да забивате кол в него, че да разберете дали това не е следващият вампир в живота ви или наистина е онази чудна девойка, която може да вари ракия в казан, да прави мусака по-вкусна от тази на мама и може да ви носи на гръб, когато се опитвате да се приберете кирка пиян по улицата.
Нямаме претенции, че тези препоръки са доказани с годините, но ако някоя жена остане с вас след тях, то поне можете да бъдете сигурни, че тая е чисто луда, но наистина много ви обича. Ето ги и тях:

1. Подкоси краката ѝ още на първата среща

Обикновено, повечето жени, без значение дали са самодиви или вампири, очакват това да стане с целувка, но в приказки не живеем, а и много мъже могат да целуват. Така че бъди креативен. Изплющи 2-3 шкембе чорби с мнооого ама много чесън и люто. В онзи специален и интимен момент, в който електричеството между вас е толкова осезаемо, че може и крушка да светне, а тя очаква да я целунеш, приближи се до лицето ѝ и лъхни ама мощно. От миризмата на чесън ще и се насълзят очите, което означава, че имаш няколко секунди, в които тя не вижда нищо. Използвай момента и „случайно“ я бутни да падне по лице. Защо по лице? Защото ще си удари коленете и няма да може да избяга. Ако нямаш намерение да се правиш на чак толкова невинно и крехко създание (щото си мъж, нали), помоли някой приятел да се навърта наоколо. Когато дамата ти премижи след твоя опияняващ полъх, приятелят ти да изскочи от някой храст и да ѝ забие шут в капачките. В този момент ти се превръщаш в рицар, спасяваш дамата, (пу, дейба, не можа да хванеш тоя хулиган) но споменаваш родителите му, особено този от женски пол. Водиш я в спешното (грижовен си) и тя ще-неще, ще има време да те опознае, защото поне няколко дни или седмици няма да може да ходи, т.е. да избяга.

2. Сготви ѝ

Това е мнооого важен и тънък момент. Хем трябва да изглеждаш като добър домакин, но и не трябва да се справяш твърде добре. Все пак ако дамата ти разбере, че шеф Манчев и Джейми Оливър се учат от теб, означава, че тая фльорца ще очаква всеки път ти да ѝ готвиш и няма да си мръдне пръста в кухнята. А не искаш това, нали!? Кулинарните умения обикновено вършат страхотна работа за покоряване на женското сърце, но и доброто желание също става. Ето как да се справиш това.
Фасулът е добра идея, не само защото ще тестваш търпението ѝ (все пак са няколко часа варене), но и много можеш да се смееш след това. Тук много ще изгрубеем, та няма да кажем какво си мислим точно (обаче ти се сети, нали?). По същество – взимаш най-старата тенджера, която имаш, оставяш фасула не само да заври, а хубавичко да загори, чак да се запече вътре. Е, ще си пожертвал една тенджера, но ти обещаваме, че никога няма да те накара да сготвиш нищо. Накрая можеш да поръчаш нещо вкусно от близкия ресторант. Ако фльорцата е на диета, обади ни се – ние можем да изядем всичко ; ) Така хем си се представил като иначе старателен и грижовен домакин, хем няма да те занимава да вършиш нищо в кухнята.

3. Покажи ѝ, че е специална

Задължително ама задължително трябва да се случи това в почивен ден! Отиваш и я забираш от тях, да речем по обяд. Обядвате някъде и ѝ загатваш, че имаш изненада за нея. Разхождате се малко, пиете по едно кафе и я водиш у вас. (Важното уточнение е, че не трябва да си подреждал и чистил поне седмица.) Тя влиза на пръсти между миризливите чорапи в коридора и калните обувки от планинския преход миналата седмица, а ти трясваш вратата зад гърба ѝ. И тук слушай/чети внимателно. Сграбчваш я за раменете, гледаш я в очите продължително и мълчиш за няколко секунди (доказан трик за създаване на очакване). Целуваш я, прегръщаш я и на ухо ѝ прошепваш, че никога не е имало толкова специална жена в живота ти и че тази изненада никога не си я подготвял за никоя друга. В момента, в който очичките и ехидно започват да светят, връчваш и метлата и стирката, и да я видиш колко може. Обясни ѝ, че само ТЯ, СПЕЦИАЛНАТА, ЕДИНСТВЕНАТА може да почисти този апартамент, защото никога не си чувствал никоя друга толкова близка. И да поизлъжеш малко – както толкова, апартаментът има нужда от това.
Ако вече си приложил и трите номера за романтично покоряване на женското сърце, но никой от тях не е подействал, значи тази жена не е била за теб. Ако си ги приложил и тя все още е при теб, заведи я на преглед при най-близкия психиатър. Или просто вземи бутилка вино или там каквото пие. Бира същи може, да си оригате заедно на дивана и не я изпускай, че едва ли някоя друга ще изтърпи всичко това!
Самодива С.
 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *