Много си се променила!

Когато на хората им дойде в повече, че отделяш време за себе си и собственото си щастие vol. 1

Ама я си гледайте работата. Да, точно така ще си започна текста, защото това си е моя текст, в моя блог (това го казвам така, защото със Самодива С. делим един мозък, който много ни боли вече от вас). Все по-често около мен хората ми казват, че съм се променила в последната година и половина, което нали може или да е повлияно от смяната на града, в който живея или това, че отказах алкохола (смисъл, пия само бЕло вино, пич, ама то това си е плодов сок).

Преди беше толкова по-мила. Не, аз още съм мила и то най-вече спрямо близките ми хора.
Промяната е, че преди бях търпелива към сульо и пульо, а сега тази енергия съм я пренасочила към хора, които я заслужават. Така че, ако ви се иска да ми кажете, че държанието ми към вас се е променило към негативно и това ви засяга по някакъв начин, чувствайте се свободни да ми го кажете и да получите Seen, защото досега всички ми го съобщавате това само във Фейсбук, поради някаква странна за мен причина.

Преди тренираше повече и беше по-слаба. Тук включваме и „Не ти ли липсва да си слаба“. Ми, да ви кажа честно – не, не ми лиспва да съм слаба. Много ми липсва да имам време за себе си и да ходя на всичките изчанчени тренировки, които посещавах, но времето за тях сега е отделено в учене и усъвършенстване на професионалните ми възможности, така че грам няма да се притеснявам за визията си точно в момента. Трябва пак да започнеш да тичаш! Трябва да си затваряте устите и да спрете да се врете в на хората свободното време : )

Преди намираше време за мен. Това много ще заприлича на първото. Аз и сега намирам време, но за хората, които не ми се сърдят, когато нямам време за тях, а ме разбират и подкрепят това да ги игнорирам със седмици. Знам, че е трудно да го разберете, но приятелството или каквато и да било връзка не изисква да сте 24/7 заедно, да се тагвате в пресветейшия Инстаграм и да пиете всеки ден (да, можете да си пиете сами у вас, докато бачкате). По принцип тази графа хора също така ме намират за лоша и спират да ми говорят за неопределен период от време, например, докато не им потрябва помощ за нещо : ) Отсега ви казвам – не, не може.

Това са трите основни неща, които чувам по свой адрес и поне мога да съм благодарна на хората, които ми го казват в лицето. Променила съм се? Да, и то доста ако трябва да съм честна. В дадени моменти сама не мога да позная жената, която ме гледа през огледалото, най-малкото, защото до преди година я наричах „момиче“.  Хората казват, че си се променил сякаш е нещо лошо, а може би то наистина е в техните очи. В моите, смея да твърдя, че действията които предприемам всеки ден, решенията, които взимам и хората, с които избирам да общувам и съответно да не, са едни от най-добрите, които съм правила досега в живота си. Свалих нивото си на търпимост и увеличих това на щастие. Смених размерите на дрехите си, но и хората, които виждат какво има под тях.

Така е – промених се. Много по-щастлива и усмихната съм, затова ако и ти искаш да се промениш – ДАВАЙ СМЕЛО НАПРЕД, защото животът е чудесен и нямаш време да го отделяш за хора, които не подкрепят това да си добре.

Самодива А. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *