Много си се променила!

Когато на хората им дойде в повече, че отделяш време за себе си и собственото си щастие vol. 1

Ама я си гледайте работата. Да, точно така ще си започна текста, защото това си е моя текст, в моя блог (това го казвам така, защото със Самодива С. делим един мозък, който много ни боли вече от вас). Все по-често около мен хората ми казват, че съм се променила в последната година и половина, което нали може или да е повлияно от смяната на града, в който живея или това, че отказах алкохола (смисъл, пия само бЕло вино, пич, ама то това си е плодов сок).

Преди беше толкова по-мила. Не, аз още съм мила и то най-вече спрямо близките ми хора.
Промяната е, че преди бях търпелива към сульо и пульо, а сега тази енергия съм я пренасочила към хора, които я заслужават. Така че, ако ви се иска да ми кажете, че държанието ми към вас се е променило към негативно и това ви засяга по някакъв начин, чувствайте се свободни да ми го кажете и да получите Seen, защото досега всички ми го съобщавате това само във Фейсбук, поради някаква странна за мен причина.

Преди тренираше повече и беше по-слаба. Тук включваме и „Не ти ли липсва да си слаба“. Ми, да ви кажа честно – не, не ми лиспва да съм слаба. Много ми липсва да имам време за себе си и да ходя на всичките изчанчени тренировки, които посещавах, но времето за тях сега е отделено в учене и усъвършенстване на професионалните ми възможности, така че грам няма да се притеснявам за визията си точно в момента. Трябва пак да започнеш да тичаш! Трябва да си затваряте устите и да спрете да се врете в на хората свободното време : )

Преди намираше време за мен. Това много ще заприлича на първото. Аз и сега намирам време, но за хората, които не ми се сърдят, когато нямам време за тях, а ме разбират и подкрепят това да ги игнорирам със седмици. Знам, че е трудно да го разберете, но приятелството или каквато и да било връзка не изисква да сте 24/7 заедно, да се тагвате в пресветейшия Инстаграм и да пиете всеки ден (да, можете да си пиете сами у вас, докато бачкате). По принцип тази графа хора също така ме намират за лоша и спират да ми говорят за неопределен период от време, например, докато не им потрябва помощ за нещо : ) Отсега ви казвам – не, не може.

Това са трите основни неща, които чувам по свой адрес и поне мога да съм благодарна на хората, които ми го казват в лицето. Променила съм се? Да, и то доста ако трябва да съм честна. В дадени моменти сама не мога да позная жената, която ме гледа през огледалото, най-малкото, защото до преди година я наричах „момиче“.  Хората казват, че си се променил сякаш е нещо лошо, а може би то наистина е в техните очи. В моите, смея да твърдя, че действията които предприемам всеки ден, решенията, които взимам и хората, с които избирам да общувам и съответно да не, са едни от най-добрите, които съм правила досега в живота си. Свалих нивото си на търпимост и увеличих това на щастие. Смених размерите на дрехите си, но и хората, които виждат какво има под тях.

Така е – промених се. Много по-щастлива и усмихната съм, затова ако и ти искаш да се промениш – ДАВАЙ СМЕЛО НАПРЕД, защото животът е чудесен и нямаш време да го отделяш за хора, които не подкрепят това да си добре.

Самодива А. 

Be the first to reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *